English  | Deutsch  | Magyar

2012.06.26. 11:33 | Turizmus Panoráma Bulletin

A vonzerőfejlesztési pályázatok mellett már a szálláshelyfejlesztési pályázatok is megjelentek!

Kulturális értékek élményorientált bemutatását tervezi? A Veszprémi Érsekségnek már sikerült!
750 millió Ft támogatással valósítottuk meg az ICOMOS díjjal kitüntetett Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központot.

Európai színvonalú élményközpontot tervez? Mosonmagyaróvárnak már sikerült!
1,2 Mrd Ft támogatással, nyáron nyitja meg kapuit a Futura Interaktív Természettudományi Élményközpont.

Komplex fürdőfejlesztéséhez szeretne forrást?  Celldömölkön már sikerült!
558 millió Ft támogatással jövőre nyílik a családbarát fürdő, nemzetközi szálloda és kemping komplexum.

Borászati adottságokat hasznosítana? A Zemplénben már sikerült!
1,5 millió EUR támogatással komplex bor- és pálinkaturisztikai kínálatot alakítottunk ki Tokaj-Hegyalján.

És még számtalan megvalósult fejlesztés... Pályázzon Ön is az Inventio Consulting segítségével!

Az Inventio Consulting Cégcsoport sikerének titka, hogy nemcsak a pályázati követelményeknek maximálisan megfelelő pályázat összeállítására törekszünk, hanem olyan projektet fejlesztünk, amely megfelel a piaci elvárásoknak, és fenntarthatóan működtethető. Cégünk a pályázat megírásán túlmenően a projekt végső átadásáig kíséri végig ügyfeleit, projektmenedzsment és turisztikai marketing tanácsadási szolgáltatásaival is, hiszen célunk, minőségi és sikeresen működő turisztikai projektek létrehozatala.

Az Új Széchenyi Terv 2013-ig szóló finanszírozási kerete hamarosan kimerül: a most nyitva álló pályázati kiírások a következő években ezért valószínűleg az utolsók lesznek arra, hogy turisztikai projektjének, fejlesztésének megvalósításához uniós támogatást vegyen igénybe.

Az eddig nyitva álló turisztikai vonzerő- és szolgáltatásfejlesztésekre vonatkozó kiírásokon túlmenően a múlt héten megjelentek a szálláshely fejlesztési pályázatok is! Az új pályázati kiírás szerint szálláshelyek fejlesztésére akár  500 millió Ft-ot is nyerhet 50%-70%-os támogatással!

Használja ki jól ezt az utolsó lehetőséget!

Bízza ránk turisztikai projektjének kidolgozását és pályázatának összeállítását vagy projektje  megvalósítását annak érdekében, hogy az Ön projektje is az eredményesen működő fejlesztéseink sorát gazdagítsa!
www.inventio.hu.

Projektjével kapcsolatban keresse vezető tanácsadónkat: Konok Editet (edit.konok@inventio.hu, +36 1 319 60 02) vagy Szijjártó Orsolya ügyvezető igazgatót (orsolya.szijjarto@inventio.hu, +36 70 50 50 124)

 

"Hiszünk benne, hogy szakértelemmel, jó együttműködéssel, kreativitással és rugalmassággal hatékony projektfejlesztés valósulhat meg."

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

05/09/2019 - 09:11