English  | Deutsch  | Magyar

Területfejlesztési nívódjat kapott az Inventio Consulting Kft. és a Vital Pro Kft. által közösen elkészített Kazincbarcika és vonzáskörzete munkahelyteremtő fejlesztési programja. A díjat a Kistérségek Fejlesztéséért Tudományos Egyesület 2004-ben alapította és 8. éve ítéli oda az adott évben elkészült és legjobbnak, leginnovatívabbnak megítélt területfejlesztési programozási munka elismeréseként. A 2011. évi Nívódíjat a vezető tervezők Szijjártó Orsolya (Inventio Consulting Kft.) és Wächter Balázs (Vital Pro Kft.) Schwertner Jánostól, az egyesület elnökétől és dr. Retter Bertalan egyesületi titkártól vehették át.

A Nívódíjas program-dokumentum egyedisége abban áll, hogy egyszerre célozza meg a munkahelyteremtést és a kistérségi kiemelt kulturális természeti értékek magasabb szintű hasznosítását, valamint az adottságokból egy új, a jelenleginél vonzóbb turisztikai, befektetői imázs kialakulását. A program több települést érintően tartalmaz egy kiemelt jelentőségű üzleti infrastruktúra-fejlesztést, vállalkozásokat támogató helyi pénzügyi alapot, kisebb egyedi beruházási projekteket, valamint kapcsolódó szolgáltatást és humán erőforrás fejlesztési projekteket. A hazai és EU-s támogatásokhoz képest újszerű projekttechnikákat alkalmaz.

"Hiszünk benne, hogy szakértelemmel, jó együttműködéssel, kreativitással és rugalmassággal hatékony projektfejlesztés valósulhat meg."

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

05/09/2019 - 09:11